DESPRE NOI

Suntem o alianță infiintata cu scopul de a aduce cat mai multe clanuri de romani active, in acelasi loc. Incercam sa ajutam fiecare clan/membru al aliantei.Scopul acestei alianțe este de a:

  1. Menține un grup activ, unit si bine organizat.
  2. Promova jocul de echipa.
  3. Ajuta jucatorii romani de warframe sa evolueze cat de mult posibil.

ALERTE: Clanurile care risca sa fie excluse din alianta!

Următoarele clanuri de mai jos vor fi inlaturate din alianta Roframe, daca nu va putea confirma nici un warlord starea actuala a clanului. Dacă vă aflați în oricare dintre aceste clanuri, rugați warlord-ul clanului  să ne contacteze imediat sau clanul dvs. va fi expulzat din Alianța.
 
Pentru a preveni inlaturarea din alianta lideri clanurile listate mai jos sunt  rugati sa intre pe serverul de discord pentru a face un post in canalul #prezentare, dupa modelul dat.In acest fel vom sti cine se ocupa de fiecare clan din alianta.
 
  •  

 

 MEMBRI ALIANTEI

 Warlords: 
 Fiecare warlord al clanurilor din alianta Roframe va fi nevoiti sa anunte periodic stadiul de activitate al clanului pe care-l modereaza. 
 
 
 
 


 Membrii: 

  Dacă vă aflați într-un clan inactiv (nimeni nu este online), vă rugăm să încercați să ajungeți la conducătorul sau conducătorii dvs., astfel încât să poată începe recrutarea de membri noi pentru a vă menține clanul activ. 

 Dacă conducătorul dvs. este inactiv și doriți să vă alăturați unui nou clan, vă rugăm să faceți două lucruri: 
1. Raportați-vă clanul inactiv unui admin de pe serverul nostru de discord
2. Vizitați serverul nostru de discord pentru a vă putea găsi un nou clan în cadrul alianței noastre pentru a vă alătura: https://discord.gg/b8yckF7

 

EVENIMENTE VIITOARE

 Lideri cat și membrii  Alianței vor lucra in organizarea unor evenimente zilnice, săptămânale sau lunare, dupa cum urmeaza:
  • Dojo Party: pregătiți-vă să radeți la dojo-ul unui alt clan
  • Leaderboard Eveniment de clasament pentru ODD / ODS
  • Lunaro Games: Arătați abilitățile in Lunaro