Build-uri Warframes


Tip build: TANK + High Damage Dealer

Buildul urmareste maximizarea potentialului abilitatilor:
Elemental Ward + Vex Armor

Iteme speciale:
Arcane Guardian
Arcane Grace
Arcane Barrier


Cum se foloseste:
Culoarea Energiei Warframeului trebuie sa fie ALBA.
Se casteaza mereu prima data abilitatea Vex Armor(3) si daca este posibil imediat dupa Elemental Ward(2). Mereu aceste doua abilitati trebuie sa fie active.
Se utilizeaza un Melee pe status chance (Ex. Lesion) cu modul Healing Return echipat, pentru a regenera HP-ul lui Chroma cand este necesar, fara a consuma vreun tip de resursa epuizabila. Sau Melee-ul cu numele Hirudo care are pasiva de lifesteal.
Arcane Guardian va oferi un buff de armura care este forte important pentru scalarea damage reduction-ului al lui Chroma.

Arcane Grace este foarte recomandat a se folosi pentru o constanta regenerare a HP-ului. Cu toate acestea daca Grace nu e disponibil, Arcane Barrier poate fi inlocuitor pentru Grace.
Arcane Barrier va regenera shield-ul pentru a atinge armor buff-ul maxim cat mai repede posibil.

Tenno School Zenurik este foarte important pentru acest build deoarece regenerarea a 4 energie pe secunda ii confera lui Chroma posibilitatea de a casta mereu si mereu abilitatea 3 si 2 pe parcursul misiunilor.
Buildul acesta va aduce potentialul de reducere damage (primit) al lui Chroma la punctul maxim posibil (tinand cont de felul in care Armura scaleaza pe frame-uri > sursa Warframe Wiki).
Damage multiplier-ul de x5.71 creste potentialul de damage dealer al lui Chroma.
Optional: Primed Vigor poate fi inlocuit cu Steel Fiber daca jucatorul detine un set complet de Arcane Barrier.

Add comment


Security code
Refresh