Build-uri Warframes


Tip build: Imortal TANK + DPS + CC

Buildul urmareste maximizarea potentialului abilitatilor:
Virulence + Larva + Parasitic Link + Ravenous

Iteme speciale:
Arcane Guardian
Arcane Grace

Cum se foloseste:
TOATE ABILITATILE SUNT INTERDEPENDENTE !
Larva(2) trebuie mereu folosit pentru gruparea inamicilor intr-un singur loc.
Virulence(1) si Ravenous(4) te ajuta sa faci stack-uri pentru Nidus iar acestea doua trebuie folosite pe inamicii pe care ii grupezi cu ajutorul Larva(2).
Parasitic Link(3) iti permite sa te "conectezi" cu un aliat sau inamic. Parasitic Link(3) trebuie mereu sa fie activ (mai ales late game) ! Targetul link-uit cu Parasitic Link(3) va casta si el Virulence(1). Daca te conectezi la un inamic acesta va absorbi 90% din damage-ul pe care tu il primesti. Daca te conectezi la un coechipier vei primi atat tu cat si coechipierul un boost de power strenght.
Ravenous(4) va genera un camp infestat care va regenera constant HP-ul tau si al aliatilor, de asemenea va genera continuu "Maggots" care se vor catara pe inamici si ii va face sa se panicheze nefiind capabili de a riposta. Trebuie sa folosesti Virulence(1) pentru a detona "Maggots" care sunt atasati de inamici pentru a da foarte mult damage si pentru a genera foarte multe stack-uri.
Scopul utilizarii lui Nidus este sa ataci mereu inamici grupati la un loc si de asemenea sa mentii un numar cat mai ridicat al Mutation StacksMutation Stacks iti cresc exponential potentialul de a da damage pe inamici si totodata capacitatea de supravietuire.

Recomandari:
Tenno School Zenurik
↓Puteti alege oricare din buildurile de mai jos conform stilului personal de joc↓

 

 

Tip build: CC
Buildul urmareste maximizarea potentialului abilitatilor:
Larva(2)

Iteme speciale:
Arcane Guardian
Arcane Grace

Cum se foloseste:
Spamezi Larva(2) pentru a controla masele de inamici si pentru a facilita omorarea acestora cu arme care dau damage AOE.

Recomandari:
Toate lucrurile notate in sectiunea "Cum se foloseste:" de mai sus raman valabile si la buildul de CC (potentialul de damage si damage absorption nu va mai fi acelasi in cazul buildului pe CC).
Tenno School Zenurik

 

 

 

 

Add comment


Security code
Refresh